10 argumenten op een rij die belangrijk zijn bij het kiezen van een partner voor uw administratieverwerking.

Waarom Klaar!?

Uw administratie of boekhouding heeft weliswaar niet de prioriteit in uw dagelijkse denken en handelen met betrekking tot uw onderneming, het moet wél perfect zijn georganiseerd. Want hoe goed u ook bent in uw eigen beroep; de administratie kan het verschil betekenen tussen succes en falen. Vandaar ook dat u zeer zorgvuldig overweegt aan wie u uw administratie toevertrouwt. Waarom Klaar!? Dat is volledig aan u uiteraard. Wij zetten tien argumenten op een rij die voor u van belang kunnen zijn bij het maken van uw keuze.

  1. Ik wil dat mijn administratie goed en zorgvuldig wordt bijgehouden.
  2. Ik wil geen of in ieder geval zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn met mijn administratie.
  3. Ik heb dus ook geen zin om de factuurgegevens iedere keer over te typen in mijn bank.
  4. Ik heb geen zin in boekhouden, maar ik heb ook geen behoefte aan software- en applicatiepuzzels.
  5. Ik wil definitief af van alle papieren rompslomp.
  6. Ik wil iedere dag zien hoe mijn bedrijf ervoor staat en bijvoorbeeld hoeveel btw ik aan het eind van de periode moet afdragen.
  7. Ik heb een hekel aan financiële verrassingen en wil vooraf precies weten wat ik dat jaar kwijt ben aan mijn administratie.
  8. Ik heb geen zin om te controleren of mijn facturen op tijd betaald worden. Maar als dat niet het geval is, dan wil ik dat er direct een herinnering uit gaat.
  9. Ik wil belangrijke documenten altijd achter de hand hebben; ook als ik onderweg ben.
  10. Zo gauw mijn bedrijfsomvang dat toestaat, roep ik een financiële administratieafdeling in het leven.

Heeft u in meer dan vier keer een stelling met ‘ja’ beantwoord, dan is het niet onverstandig om even contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend gesprek. U kunt bellen met 06 22416362 of e-mailen met rob@klaar.nl.